شاید بخواهید به دلیل شرایط دشوار بیمارستانها بیمار خود را در منزل نگهداری کنید. اگر قادر به نگه داشتن این شخص نیستید، میتوانید از پرستار بیمار در منزل که تخصص و تجربه کافی و مورد نیاز برای نگهداری از بیمار در منزل دارد کمک بگیرید. توجه داشته باشید که وقتی در محیطی آشنا و امن توسط تیم پزشکی و پرستاری درمان ادامه پیدا کند، روحیه بیمار به صورت چشمگیری افزایش پیدا میکند. علاوه بر آن چون بیمار در خانه حضور دارد، اعضای خانواده آگاهی کاملی از شرایط بیمار دارند و با خیال آسوده به امور شخصی خود میپردازند. در ادامه با ما همراه باشید تا با مهارتهای مورد نیاز و وظایف پرستار بیمار در منزل بیشتر آشنا شوید.
استخدام پرستار در منزل
برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماسهای زیر تماس حاصل نمایید.
مهارتهای ضروری پرستار بیمار در منزل چییست؟
برای نگهداری بیمار در منزل پرستار باید مهارتهای ضروری و بین فردی قوی داشته باشد تا به خوبی بیمار را بشناسد و با او ارتباط بسیار قوی برقرار کند تا با کیفیت بالایی از او مراقبت کند. علاوه بر آن راحتی و آسایش بیمار افزایش پیدا کند. برخی از این مهارتها عبارتند از:
- داشتن ابتکار عمل تا در صورت نیاز به صورت مستقل تصمیم بگیرد و درخواست و راهنمایی فرد بیمار را اجرا کند.
- داشتن صبر و انعطاف برای کار کردن در محیطهای مختلف
- داشتن توانایی عکسالعمل سریع در مواقع اضطراری و انجام بهترین و موثرترین کار در این شرایط
- داشتن مهارت و دانش بالینی همچون دادن تغذیه لولهای، تعویض پانسمان، تزریق دارو و همچنین نظارت و تنظیم داروهای تزریق شده از طریق ورید
در زمان استخدام پرستار بیمار در منزل به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
هنگام استخدام پرستار برای مراقبت از بیمار در منزل، باید درخواست و انتظارات خودتان کاملا را به صورت واضح بیان کنید. با توجه به نیاز و شرایط بیمار شما زمان مورد نیاز برای نگهداری از بیمار در منزل تعیین میشود.
مقاطع زمانی پرستار بیمار در منزل
در مقاطع زمانی زیر پرستار بیمار در منزل خدمترسانی میکند:
- نگهداری از بیمار شبانه روزی
- مراقبت از بیمار روزانه
- پرستار مریض شبانه
- پرستار مریض به صورت پاره وقت
وظایف یک پرستار برای نگهداری از بیمار در منزل
مراقب و پرستار بیمار در منزل وظایف مختلفی با توجه به شرایط بیمار دارند که مهمترین وظایف آنها عبارتند از:
- غذا و دارو دادن به صورت صحیح؛ برخی از بیماران برای دریافت دارو و غذا از لوله معده استفاده میکنند که پرستار از این طریق به بیمار غذا و دارو می دهد. همچنین بعضی از بیماران مشکل بلع دارند که پرستار با احتیاطات خاصی به این بیماران غذا می دهد.
- کمک در جابهجایی، برخی از افراد به دلیل فلج بودن قسمتی از اندامهایشان قادر به راه رفتن نیستند. مراقب بیمار باید در جابهجایی به بیمار کمک کند تا مانع سقوط او شود.
- کمک در اجابت و طهارت مزاج بیمار؛ برخی از بیماران قادر به کنترل ادرار و مدفوع خود نیستند و برخی دیگر نیز به دلیل راه نرفتن به کرفتن لگن برای اجابت مزاج نیاز دارند، به همین دلیل به پوشک نیاز دارند. پرستار بیمار با توجه به شرایط مریض باید به او کمک کند.
- تغییر وضعیت بیمار برای پیشگیری از زخم بستر: برخی از افراد به دلیل نداشتن تحرک کافی به دلیل فلج بودن برخی از اندامها و یا نداشتن هوشیاری به زخم بستر دچار میشوند. پرستار بیمار باید مانع به وجود آمدن زخم بستر شود.
- تحت نظر داشتن شرایط جسمی؛ اگر تغییری در شرایط جسمی بیمار ایجاد شد، مراقب بیمار باید هرچه سریعتر شرایط او را به تیم پزشکی اطلاع دهد.
- کمک در انجام امور شخصی بیمار همچون استحمام، لباس پوشیدن و حفظ آرستگی
- کنترل و توجه به علائم حیاتی بیمار همچون ضربان قلب، فشار خون و اکسیژن خون بیمار در منزل
- کنترل قند خون بیماران دیابتی در منزل

تکنیکهای ارتباط موثر در مراقبت از بیمار
برقرار کردن ارتباط موثر بین پرستا و بیمار برای ایجاد حس اعتماد و صمیمیت بیبار مهم است. این ارتباط شامل منتقل کردن اطلاعات، درک نگرانیها و نیازها، گوش فعالانه است. در ادامه چندین تکنیک برای تقویت و بهبود ارتباط بین مراقب بیمار و بیمار ارائه خواهیم کرد:
گوش دادن فعال
پرستار باید توجه کاملی به بیمار داشته باشد و تماس چشمی با او برقرار کند. علاوه بر آن باید گوش دادن فعال را با استفاده از نشانههای کلامی و غیرکلامی تمرین کنند. این کار باعث میشود که افراد بیمار احساس درک و شنیده شدن کنند.
همدلی
همدلی کردن با بیماران برای برقراری ارتباط صمیمی و موثر ضروری است. پرستار برای مراقبت از بیمار باید تمام تلاش خود را بکند تا دیدگاه و احساس بیماری را درک کرده وآنها را تایید کند. همدلی کردن با بیمار باعث به وجود آمدن یک محیط قابل اعتماد و حمایت کننده میشود.
زبان واضح و ساده
برای ایجاد رابطه بهتر و جلوگیری از سردرگمی باید از زبان ساده و واضحی استفاده کرد تا اطلاعات به خوبی بین پرستار و بیمار منتقل شود. مراقب و پرستار بیمار تا جایی که میتواند باید از بیان اصطلاحات پزشکی جلوگیری مرده و به شکلی مفاهیم را توضیح دهد که قابل فهم و درک باشد.
ارتباط غیر کلامی
نشانههای و علائم غیرکلامی همچون زبان بدن، حالات چهره و لمس باعث منتقل کردن درک و همدلی میشود. به همین دلیل پرستار باید ارتباط غیرکلامی صحیحی برقرار کند و برای تفویت ارتباط و تعامل خود با بیماران از آن استفاده نماید.
خدمات پرستار بیمار در منزل
شرکت پرنیان سلامت طراوت گستر با توجه به این موضوع پرستاران متخصص و باتجربه را در خدمت خانواده محترم و بیمار شما قرار میدهد. تا با بهره گیری از مهارت و عشق به کار، از بیماران عزیز شما نگهداری و مراقبت نماید. شرکت پرستاری پرنیان سلامت طراوت گستر در این حوزه خدماتی به شرح ذیل ارائه میدهد.
- پرستاری و مراقبت از بیماری در منزل
- مدیریت داروهای مورد نیاز بیمار
- کمک به انجام فعالیت های روزمره

با افتخار شرکت پرستاری پرنیان سلامت طراوت گستر با توجه به تجربه و مهارتهای مورد نیاز در این زمینه یکی از بهترین شرکتهای فعال و به روز در کارشناسان در نگهداری و مراقبت از بیمار در منزل میباشد. در این مرکز برای ارائه خدمات با کیفیت خوب پرستاری آموزشهای لازم به پرستاران ومراقبها برای سازگاری و رفتارهای حرفهای با اعضاء خانواده، توصیههای مورد نیاز در این امر حساس انجام میگردد تا فضای خانه به محلی امن تبدیل شود و خدمات مورد نیاز در دسترس و به راحتی انجام گردد.
انواع خدمات مراقبتی پرستاری و نگهداری از بیمار در منزل، در این مرکز قابل دسترسی بوده است و این خدمات طیف گسترده ای از خدمات مراقبتی و بهداشتی و درمانی را شامل می گردد و با توجه به نیاز بیمار و خانواده محترم طیفی از خدمات پرستاری تخصصی و پاراکلینیکی و نظافت منزل ارائه می گردد.
انواع مراقب بیمار در منزل
مرکز پرستاری پرنیان در زمینه نگهداری از بیمار خدماتی به شرح ذیل ارائه می نماید:
- پرستاری از بیماران آلزایمری
- پرستاری از بیماران دیابتی
- پرستاری از بیماران مبتلا به MS و ALS
- پرستاری از بیماران قلبی
- پرستاری از بیماران سرطانی
- پرستاری از بیماران اعصاب و روان
- پرستاری از بیماران پارکینسون
- پرستاری از بیماران مبتلا به آرتروز و غیره
لازم است بدانید مرکز پرستاری پرنیان با در اختیار داشتن کارشناسان زبده در رابطه با بیماری دیابت در سالمند و کودک میتواند به شما شهروندان گرامی در این زمینه مشاوره رایگان ارائه نماید.
هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل
هزینه استخدام پرستار بیمار در منزل بستگی به عوامل متعددی دارد. مهمترین عامل تاثیرگذار بر روی قیمت، مدت زمان نگهداری و ارائه خدمت به بیمار است. از دیگر عوامل موثر بر روی هزینه نگهداری از بیار در منزل میتوان به نوع مراقبت و وضعیت جشمانی بیمار اشاره کرد.

برای تعیین قیمت دقیقتر باید جواب به سوالات زیر را از بررسی کرد:
- آیا بیمار میتواند راه برود؟
- آیا بیمار به پوشک شدن و یا گرفتن لگن برای اجابت مزاج نیاز دارد؟
- آیا هنگام انجام امور شخصی خود همچون استحمام به کمک نیاز دارد؟
- محدویت حرکتی بیمار چقدر است؟
جمع بندی
در این مقاله وظایف مراقبت و پرستار بیمار در منزل و مهارتهایی که یک پرستار برای نگهداری از سالمند باید داشته باشد را مورد بررسی قرار دادیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
تماس با پرستاریاب
پرستاریاب با کادری مجرب و متخصص به صورت شبانه روزی آماده رساندن بهترین خدمات به شما عزیزان برای انتخاب مناسبترین پرستار در کلیه مناطق تهران و کرج میباشد.